top of page

In Light reducere indtag af medicin

I forbindelse med mit job som social og sundhedshjælper oplevede jeg for ca 1½ år siden at jeg fik mere og mere ondt henover min lænd, hvor det begyndte at trække ned i den ene balde. Jeg prøvede diverse behandlinger, så som akupunktur og massage, synes ikke jeg fik det optimale ud af disse behandlinger. Flemming, som også er min personlige træner, introducerede mig for In Light, da jeg efterhånden ikke kunne lave de forskellige øvelser som jeg plejer at kunne. Allerede efter første behandling, kunne jeg mærke at jeg fik mere bevægelse i min lænd og det ikke gjorde så ondt som hidtil. Efter nogle gange med intensiv behandling ( 2-3 gang om ugen) kunne jeg træne igen som hidtil. Får også lys på min ene ankel, da der nogle gange dannes væske, allerede efter 1 behandling kan jeg atter gå på foden uden smerter. Nu bruger jeg In light til lige at få smerterne væk fra min lænd efter en lang arbejdsuge. Alt i alt er jeg meget tilfreds med denne form for behandling, da den for mit vedkommende reducere indtag af smertestillende medicin.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page