top of page

In Light og Personlig træning var løsningen


Jeg er en mand på 45 år som fra tid til anden har haft udfordringer med min ryg. Jeg arbejder til dagligt som pedel/håndværker, løber en del i min fritid og er i det hele taget en aktiv person. Denne gang var min ryg ligesom smuttet ud af hak. Jeg var fuldstændig låst i min lænd og ryggen var helt i "S-form". Det var selvfølgelig efterfuldt af en del smerter, men passede alligevel mit job.

Jeg søgte hjælp hos Flemming efter omtale fra en fælles bekendt. Jeg fik 3 behandlinger med inlight måtter som var lidt som og ligge med varmepude. Inligtmåtterne blev lagt hen over min lænd,langs min rygsøjle og mellem skulderbladene. Så lukkede jeg mine øjne, slappede af mens behandlingen var i gang i ca 45 min.

Efterfølgende lavede Flemming nogle rygøvelser med mig. Det løsnede det hele op og har haft en god effekt på min ryg. Jeg laver stadig mine rygøvelser og vil fortsætte med det.

Michael


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page