top of page

TRÆNING

Jeg elsker at bevæge mig og lære nye ting. Jeg synes det er spændende og motiverende at arbejde med mennesker og være med til påvirke deres udvikling i en positiv retning.

           PERSONLIG TRÆNING

 

Har du manglende overskud og føler at kroppen er tømt for energi, helbredsproblemer, hverdagsgener eller ønsker du bare at komme i bedre form ? Så er du kommet til den rigtige. Træn med mig, når det passer dig og få resultater som holder på sigt, uanset udgangspunkt, køn, alder og træningserfaring.

           HOLD TRÆNING

Er i en gruppe som ønsker at træne sammen, er dette også muligt. Kontakt mig for at få tilbud ud fra hvor mange I er. Vi kan træne hjemme, i et center eller ude i det fri.

           MOTION PÅ ARBEJDSPLADSEN

 

Er I flere på arbejdspladsen som godt kunne bruge lidt bevægelse en gang om ugen, så er her muligheden. Jeg tilbyder at komme på din arbejdsplads, så I kan få lidt bevægelse sammen.

           STYRKETRÆNING

 

Er dit mål at blive stærkere, god til squat, dødløft, bænkpres, clean and jerk, snatch, øge din muskelmasse, blive mere tonet. Så planlægger vi din træning ud fra dit ønske. Det gælder om at du tænker langsigtet, så du undgår skader.

           TACFIT - STYRK DIN CORE/MOBILITET

 

Gennem Tacfit vil du finde ud af, at selv de øvelser som ser mest simpel ud - faktisk kan være svære at udføre korrekt. Med Tacfit som træningsredskab, vil du blive mere mobil, finde kroppens styrke og mere "fit" til at klare hverdagen. Du vil lære at tænde dine coremuskler og fokucere på de muskler du skal bruge. Tacfit trænes i samarbejde med Fitness for Life.

bottom of page